Sztárok

Alaposan pórul járt Demcsák Zsuzsa

Csőtörés után az édesanyjához költözött a Mokka műsorvezetője.

A legutóbbi Kasza! Show-ban szóba került, hogy ki lenne képes például szerelni otthon. Mint kiderült, Demcsák Zsuzsa nem tartozik azok közé, akik szívesen barkácsolnak, sőt! Ahogy mondta, sikítófrászt kapna, ha szerelnie kellene. “Nem szerelek, és azt gondolom, hogy ez nem is az én dolgom. Én megfőzök, meg rendet rakok. A szereléshez, ahhoz kell egy férfiember, aki rendet rak” –  mondta a Mokka műsorvezetője, aki olyannyira tartja magát ehhez, hogy amikor múlt szombaton este 8 órakor csőtörés volt nála, meg sem próbálta helyre hozni a kárt. Pedig a szerelő csak hétfőre ígérte magát. “A szerelő megígérte, hogy hétfőn érkezik, nem érkezett, aztán csütörtökre ígérte magát, akkor sem érkezett. Úgyhogy megszereltem oly módon a csöveket, hogy kiköltöztünk édesanyámékhoz.”

Arra a logikus kérdésre, hogy miért várt egy hetet a szerelőre, amikor ha mást nem, de újabb szerelőt is hívhatott volna, Demcsák Zsuzsa jót nevetett. “Ez jó kérdés… azért, mert annyira bizalomgerjesztő volt a hangja” – hangzott a magyarázat. Ahogy Demcsák Zsuzsa tovább viccelődött, az is kiderült, hogy más esetben nem várna ennyit egy férfira.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top