Sztárok

Újra kés alá fekszik Kelemen Anna

Arcán és mellén is szabatna Kelemen Anna. A világújdonságnak számító műmellekért még egy nem mindennapi műtétre is hajlandó lenne – írja a Bors.

Kelemen Anna mindig nyíltan beszélt plasztikai műtéteiről (is). Most sincs ez másképp, sőt azt sem bánta, hogy a Bors elkísérte őt az orvoshoz. “Életem során négyszer operálták meg a mellemet, és öt alkalommal töltettem fel, vagy igazíttattam ki a számat… A mellem összesen négymilliót vitt el, a szám valamivel több mint félmilliót. Ezeket leszámítva minden eredeti rajtam.”

Az énekesnői babérokra törő Annácska ezúttal az arcán akart igazíttatni, ezért kereste fel a sebészt, ám dr. Tizedes György mesélt egy újfajta mellműtétről is, ami felkeltette Anna érdeklődését. Az orvos egy nemzetközi konferenciára utazik Ausztráliába, ahol bemutató operációt tart majd.

“A legmodernebb implantátumok már poliuretán borításúak, a konferencián az ezzel való munkát mutatom majd be a kollégáknak” – mondta el dr. Tizedes György. A beszélgetés során kiderült, akár Annácska is lehet a konferencia “modellje”.

Újra kés alá fekszik Kelemen Anna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top