Sztárok

A végkimerülés határán Tóth Gabi

Nehéz, munkával, ugyanakkor örömmel teli hetek vannak Tóth Gabi mögött: a 2014-es X-Faktor női mentora időt, energiát nem sajnálva készíti fel zenekarait – a Spoont és a Tha Shudrast – a tehetségkutató élő show-ira.

Bár a Szikorára megsértődő Gabi az élő show-k alkalmával folyamatosan pörög, van az a pillanat, amikor ő is elfárad. Tóth Gabinak két zenekara van még versenyben – a Spoon és a Tha Shudras –, ami azt jelenti, hogy az énekpróbákon nem egy-három, hanem kilenc embert kell irányítania és instruálnia annak érdekében, hogy a nagy napon minden flottul menjen. A mentorok közül talán Gabi tölti a legtöbb időt mentoráltjaival, szabadidejének jó részét is a fiatal tehetségekre szenteli.

Az énekesnő csütörtök késő este még javában próbált csapataival, s a napzárást követően sem sok ideje maradt a pihenésre, ugyanis péntek reggel kezdetét vette a tehetségkutató főpróbája, melyen természetesen ő is jelen van. Egy biztos: a mai reggel igencsak nehezen indult számára. “Jó reggelt mindenkinek… Induljon a nap. ‪#‎feltudokkelni‬ ‪#‎iranyafőpróba‬ ‪#‎kemènyvagyok‬” – olvasható a közösségi oldalán közzétett, hashtagekkel tűzdelt bejegyzése.

“Off… ‪#‎hosszunapvolt‬ ‪#‎megyaproba‬ ‪#‎nyomjukazxet‬ ‪#‎xfaktorprobavolt‬ ‪#‎reggelòtanyomjuk‬ ‪#‎joejtemberek‬”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top