Sztárok

Újra egy pár Istenes Bence és Csobot Adél!

Nem bírta egymás nélkül Csobot Adél és Istenes Bence. Hosszas se veled, se nélküled kapcsolat után, úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a szerelemnek.

Lassan már követni sem tudják, hány “szakított Istenes Bence és Csobot Adél”, majd hány “kibékült Istenes Bence és Csobot Adél” cikket írtunk azóta, hogy 2012-ben az X-Faktor után hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Majd, ahogy azt kell, összeköltöztek, minden rózsaszín volt, végül azonban mégis szakítás lett a vége. Aztán újra összejöttek, majd újra szakítottak.

Újra egy pár Istenes Bence és Csobot Adél!

Az elmúlt időszakban, azonban egyre több pletyka keringett arról, hogy a műsorvezető és az X-Faktorban feltűnt énekesnő nem bírják egymás nélkül. Most pedig Bence maga öntött tiszta vizet a pohárba a Best magazinban. “Igen, együtt vagyunk Adéllal, de tanulva a korábbi hibából a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak” – nyilatkozta röviden, de annál határozottabban Istenes.

A felmelegített románcról további részleteket a pénteken megjelent Best magazinban olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top