Sztárok

Újabb királyi baba érkezik!

Decemberben születik meg II. Albert monacói herceg két ikergyermeke, a legidősebb unokatestvérük másodszor lesz apa. Bonyolult? Elmagyarázzuk!

Ő királyi fensége, Caroline, Monaco és Hannover hercegnője örömmel jelenti be, hogy legidősebb fia, Andrea Casiraghi és felesége, Tatiana Santo Domingo második gyermekét várja – adta hírül ma délben a monacói udvar.

Újabb királyi baba várható!

Andrea II. Albert uralkodó unokaöccse, ő az uralkodópár decemberre várt ikreinek legidősebb unokatestvére. Andreának és Tatianának van már egy 19 hónapos fia, Sacha, aki még szülei házasságkötése előtt jött világra. Tatiana nem akart nagy pocakkal esküdni, így szülés után fél évvel tartották meg a polgári esküvőt Monacóban, majd azt követően hét hónappal az egyházit, Svájcban. A kisbaba lesz Caroline hercegnő harmadik unokája, a kis Sachán kívül a hercegnőt lánya, Charlotte is megajándékozta már egy fiú unokával.

A multimilliomos dél-amerikai családból származó Tatiana, Katalin hercegnével ellentétben, jól viselte a terhesség első trimeszterét, legalábbis a három hete Londonban készült paparazzi felvételeken makk egészségesnek és fittnek tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top