Sztárok

Berki Krisztián élő adásban alázta meg Czippán Anettet

Szexista megjegyzéssel bántotta meg műsorvezetőtársát, Czippán Anettet Berki Krisztián, aki három hónapra átadja helyét a FEM3Cafe reggeli műsorában. A félresikerült búcsúzásról a Bors írt.

Átadta műsorvezetői helyét Kasza Tibinek Berki Krisztián, miután három hónapra Costa Ricára utazik, hogy a Super TV2-n futó új valóságshow-t az Éden Hotelt vezesse. Ahogyan a nagyszájú macsótól megszokhattuk, nem volt csendes a búcsúzás most sem. Műsorvezetőtársáról, Czippán Anettről a következőket mondta: tizenegy órakor kell neki szénhidrátot adni, és reggel aktívabb szexuálisan – majd tovább folytatta a sértő, szexista beszólogatásokat.

“Berki túlment egy határon. Lehet velem viccelődni, de nem tűröm, hogy a hátam mögött ízléstelenkedjen valaki. A legjobban az bosszant, hogy esélyem sem volt megvédeni magam. A félreérthető megjegyzései miatt még nekem kell rosszul éreznem magam a hétköznapokon! Mindent megtettem, hogy képernyősként hiteles legyek, ha ezt Berki Krisztián nem érti meg, a továbbiakban nincs miről beszélnünk egymással” – nyilatkozta a Borsnak a a FEM3Cafe műsorvezetőnője, akit nem először hozott kellemetlen helyzetbe Berki.

“Sajnálom, hogy megbántottam Anettet. Igaz, rendszeresen szívom a vérét, de csak azért, mert bírom. Ha érzése szerint ez már sértő volt, akkor ezúton is bocsánatot kérek tőle” – mentegetőzött “aberki”.

Berki Krisztián élő adásban alázta meg Czippán Anettet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top