Sztárok

A hét kérdése: tényleg apa lesz Justin Timberlake?

Egész héten mindenki azt találgatja, igazak-e a Jessica Biel terhességéről szóló pletykák. A jó hír pedig, hogy valóban úgy néz ki, Justin Timberlake apa lesz.

Legalábbis a Jessica Bielről augusztus óta készült fotók mind ezt látszanak alátámasztani. Az egyik amerikai lap már akkor azt találgatta, vajon várandós-e a Hetedik mennyország egykori sztárja vagy csak túlságosan jóllakott. Azóta pedig egyre több kép bizonyítja, nem a kiadós ebédtől gömbölyödik a pocakja. Ráadásul a jól értesült – és jó pénzért szívesen pletykálkodó – barátok sem fogták vissza magukat. “Egyelőre szeretnék maguknak megtartani a boldogságukat, azt szeretnék, hogy a bébi boldog és nyugodt legyen” – nyilatkozta a US Magazine-nak a házaspár egyik ismerőse.

Megnézem
Összes kép (1)

Justin Timberlake és Jessica Biel öt év se veled, se nélküled kapcsolat után végül 2012-ben házasodott össze. Magánéletüket hét lakat alatt őrzik, még a díjátadókon is csak ritkán mutatkoznak együtt. Éppen ezért az elmúlt években számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy házasságuk válságba került, az énekest állítólag meg is fenyegette neje, ha nem hagy fel a csajozással, elválik. Ráadásul a rossz hírek szerint, kapcsolatukat az is mérgezte, hogy állítólag, karrierje miatt halogatta a családalapítást az énekes, aki évek óta, szinte szünet nélkül turnézik. Bár a pár még nem erősítette meg a gyermekáldás hírét, mindenesetre, ha igaz, akkor régi álmuk válik valóra a kisbaba érkezésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top