Sztárok

A nőkért harcol a bántalmazással vádolt rapper, Curtis

Jótékony célú koncertezésbe kezd Curtis, a bántalmazott anyákon és gyermekeken segítene.

Mint azt korábban megírtuk, a népszerű rapper bántalmazta, ököllel ütötte meg egykori barátnőjét. Akkor bocsánatot is kért rajongóitól, akik emiatt elfordultak tőle. Bár tudja, hogy a “nőverő” jelzőt nehezen fogja magáról lemosni, úgy érzi, ismertségét kihasználva felhívhatja a figyelmet a családon belüli erőszakra. “Az elmúlt időszakban rájöttem, hogy rengeteg hibát követtem el a múltban. De ember vagyok, és olykor én is hibázom. De a jövőben azon leszek, hogy bebizonyítsam a világnak, ez csak egy botlás volt, és én igenis tisztelem a nőket” – kezdte az énekes.

“Az, ami Betti és köztem történt, visszafordíthatatlan. Nem akarok már magyarázkodni emiatt, de tanultam belőle. Éppen ezért szervezek egy koncertet a bántalmazott gyermekek és édesanyák megsegítésére”  nyilatkozta a Borsnak, hozzátéve, hogy a nők és volt barátnője iránt érzett tiszteletből áll ki az ügyért.

A Bors szerette volna megkérdezni a rapper egykori kedvesét is, akit lapzártáig nem értek el.

A nőkért harcol a bántalmazással vádolt rapper, Curtis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top