Sztárok

Dráma a dzsungelben – Éva feladta

Eltántoríthatatlannak tűnt döntésében Baukó Éva, aki attól sem riadt vissza, hogy tíz társával szembemenjen. Végül megadta magát a köz akaratának, és feladta elveit.

Kintről nézve bagatellnek tűnhet, ám hosszú napok óta tartó ételmegvonás után egy szelet csoki is maga a mennyország a dzsungellakók számára. Miután sikeresen teljesítették a kincsvadászatot, nem akármilyen jutalom várt a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőire: kávé, csoki, gyümölcsök – minden, ami a civilizációtól elzárt emberek szemének, szájának ingere.

Azonban hiába hajtották végre jól a feladatokat, újabb nehéz döntés várt rájuk: vagy belakmároznak a “kincsekből”, vagy megadják a lehetőséget Puskás Petinek, hogy hazatelefonáljon barátnőjének, hogy rendezhessék konfliktusukat. Nyolc ember egyöntetűen lemondott a láda tartalmáról, Aleska Diamond és Baukó Éva azonban nem értettek egyet velük. “Én azt gondolom, hogy egy hét, és Peti otthon lesz, és igaz, hogy a csoki az csak egy csoki, és a szerelem az szerelem, de ha nagy a szerelem, megvárja. Nyilván mindannyian szívesen hazatelefonálnák, de ami a ládában van, az mindenkié” – vélekedett Aleska, akiből azért a féltékenység is beszélt, ő azonban végül mégis megadta magát, és lemondott a fejadagjáról.

Dráma a dzsungelben - Éva feladta

Vele ellentétben Éva görcsösen, kősziklaként ragaszkodott a véleményéhez, amiről úgy gondolta, a többiek javát is szolgálja. Úgy tűnt, még Bárdos András érvei sem győzik meg. “Ami itt történik, az persze nagyon fontos, de amikor hazamentek, már nem lesz egyáltalán fontos és azzal fogtok találkozni, hogy az emberek azt gondolják, nem vagytok rendes emberek” – vélekedett a Hír24 híradósa. Végül Cooky próbált a lelkére beszélni.

“Nem magam miatt akarom ezeket a dolgokat, úgy látom, hogy nagyon nehezen bírjuk ki ezek nélkül a dolgok nélkül, és a Petivel semmi bajom sincsen, sőt kedvelem. Nem azért akarom ezt a döntést hozni, mert utálom, hogyha az anyukájáról vagy családtagról lenne szó, nem hoznék ilyen döntést. Nagyon kiállok emellett a döntés mellett, de azért fogom megváltoztatni a döntésemet Peti javára, és ez nagyon-nagyon nehéz dolog nekem, mert gonosz lennék vele szemben, ha nem engedném meg neki” – mondta végül könnyek között az egykori villalakó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top