Sztárok

Merész ruhában fotózták Tolvai Renit – galéria

Második albumának fotózásához választott merész ruhát Tolvai Reni.

Alig lehetett ráismerni Tolvai Renire legújabb albumának fotózásán. Az énekesnő, aki jó pár kilótól megszabadult az elmúlt hónapokban, tőle szokatlanul visszafogott sminkben állt a kamera elé. Ugyanakkor csak a sminkje sikerült visszafogottra, az egyik fotón ugyanis szinte köldökig dekoltált ruhában pózolt, amely alig takar valamit melléből. Azonban Renit ismerve ezen már meg sem lepődünk, az énekesnő ugyanis szereti az extrém ruhákat.

A villantásnál azonban fontosabb, hogy a Megasztár 5 nyertesének ez már a második albuma, amire nagyon büszke. “Elképesztő érzés, hogy elkészült a második nagylemezem, amin egész nyáron dolgoztam. A krétai nyaralásunkon is a dalokon gondolkoztam. A lemez teljes mértékben tükrözi a kaméleonszemélyiségemet, hiszen minden dal nagyon különböző. Az album háromnyelvű, a legtöbb dal angol, viszont van magyar és román dal is rajta. Egyszerűen imádom és köszönöm a szeretteimnek, hogy mellettem álltak, valamint hálás vagyok a stábomnak, a produceremnek!” – lelkendezett Reni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top