Sztárok

A dzsungel eddigi legdurvább vitája: Pákó megrángatta Évát

Pákó már eddig sem volt a dzsungellakók szíve csücske, legújabb tettével azonban túlment minden határon.

A műsor történetében nem fordult még elő, hogy két dzsungellakó vitája a tettlegességig fajuljon, ám a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es második szériájában erre is sor kerül, legalábbis a hétfő esti előzetes szerint.

Fekete Pákó néhány napja meglepetésvendégként költözött be tizenegyedik lakónak a dzsungelbe. Jelenléte azonban állandó feszültségforrás: először a kincsvadászaton bukták el miatta a jutalmat, a kólát – amit végül az üdítőfüggő Cooky társai összetartásának köszönhetően egyedül megihatott –, majd a bátorságpróbáról sem vitt haza egy csillagot sem, ezzel éhezésre kárhoztatva társait.

A tettlegességig fajuló esti vita kiváltó oka végül az lett, hogy Pákó mindezek után, annak ellenére, hogy azt a szerkesztők megtiltották, beleivott a kólába. Az éhezéstől pattanásig feszült táborlakók egy emberként estek neki a didikirálynak, aki először “csak” fenyegette a pofonnal Évát, végül el is kapta a karját. Hogy a szerkesztők megbüntetik-e a történtek miatt Pákót, az a hétfő esti adásból kiderül.

A konfliktusról készült videót ide kattintva éred el!

Durva vita: Pákó veréssel fenyegette meg Évát - videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top