Sztárok

Rosszul járhat Bódi Sylvi

A Bors információi szerint nem csoda, hogy kiakadt Bódi Sylvi, hiszen szerződést szeghetett azzal, hogy a tévében vetkőzött.

Mint mi is megírtuk a  modell teljesen kiakadt azon, hogy az RTL Klub leadta és még az internetre is felkerült, amint pucéran fürdőzik a patakban, a Celeb vagyok, ments ki innen! kamerái előtt.

A Bors szerint nem véletlenül dühös, akár milliókat is bukhat ezen. Az adás idején ugyanis még kapható volt a Playboy aktuális szá­ma, amely címlapján hirdette: utoljára látható ruhátlanul Bódi Sylvi. A playmate-ek szerződésében szerepel az a kitétel, hogy bizonyos ideig nem mutatják meg a nyilvánosságnak a testüket, miután a nyuszis magazinban szerepeltek. Ennek a passzusnak különös jelentősége van ebben az esetben, ha a lap exkluzivitást ígért. 

A Bors megkereste az ügy érintettjeit , de Bódy Sylvit egyelőre nem sikerült utolérniük , a Playboy főszerkesztőjétől, Pantl Pétertől pedig nem tudtak meg új információt.

Rosszul járhat Bódi Sylvi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top