Sztárok

Máté Kriszta férje titkairól mesélt

Bárdos Andrásnak már a Celeb vagyok, ments ki innen! elején szembe kellett néznie legnagyobb félelmével, a tériszonyával. Jól bírta a nem mindennapi feladatot – talán éppen a kíváncsisága hajtotta a dzsungelbe?

A Hír24 híradósa egy sziklafalról kellett levetnie magát. Felesége, Máté Kriszta nem lepődött meg sem férje utazásán, sem a feladaton. Jól tudja, nem áll tőle távol, hogy feszegesse a saját határait, máskor is részt vett már hajmeresztő dolgokban.

“Évekkel ezelőtt elment az afgán háborúba. Amikor telefonon beszélgettünk, egyszer csak nagy hangzavarra lettem figyelmes… Csak annyit mondott: elromlott a busz ajtaja és kiesett néhány csomag! De nem állhatnak meg összeszedni, mert álló célpontot könnyebb eltalálni” – mesélte Máté Kriszta a Borsnak, és azt is elárulta, szerinte férje akkor sem esik pánikba, ha például egy óriási csótánnyal találkozik, és azt esetleg meg is kell ennie a dzsungelélet során. “András elég bátor, és a csigát például szereti, de az egzotikus állatfajokkal egyáltalán nincs tisztában. Ő mindig azt mondja, hogy a csirkét is csak sült csirke formájában ismeri fel.”

Nem először feszegeti a határait Bárdos András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top