Sztárok

Megható üzenetet kapott a Sztárban sztár győzteseként Pál Dénes

A Sztárban sztár első helyezettjének járó kétmillió forintot az SOS Gyermekfalvaknak ajánlotta fel Pál Dénes, aki óriási meglepetést okozott ezzel az alapítványnak.

Pál Dénes vasárnap hatalmas sikert aratott produkciójával, és elnyerte a Magyarország legsokoldalúbb előadójának járó díjat. A Sztárban sztár győztese hatalmas örömet okozott az alapítványnak a felajánlásával, amit a vezetők a családmegerősítő programra szeretnének fordítani.

Megható üzenetet kapott a Sztárban sztár győzetesként Pál Dénes

“Óriási örömmel fogadtuk a vasárnap esti meglepetést,  hogy Pál Dénes, a Sztárban sztár győztese az alapítványunkat választotta! Ezzel gesztust tett az általunk segített gyerekek felé. A hír futótűzként terjedt az SOS-ben. Köszönöm a gyerekek és a nevelőszülők nevében, és remélem, Dénes tette mintaként szolgál másoknak is.  Dénesnek pedig további sok sikert kívánunk, és bármikor szívesen látjuk a körünkben!” – reagált a hírre Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top