Sztárok

Online közvetítette neje szülését Robbie Williams

Hétfőn érkezett meg, nem akármilyen körülmények között, Robbie Williams és felesége, Ayda Field második gyermeke, a kis – egyelőre névtelen – fiúcska. A páros rendhagyó módon igazi show-t csinált a kicsi születéséből, ami nyilván megosztja az embereket, de végignézve a Youtube-ra feltöltött videókat, szerintem egyáltalán nem tolakodó, nem kelt visszatetszést. Még nem szültem, így nem tudom, hogy viselném, ha az őrült férjem kamerával a kezében végigbohóckodná a vajúdás időszakát, de elnézve a felvételeket, nekem úgy tűnik, Robbie mindent azért tett, hogy enyhítse felesége vajúdásának kínjait – a maga módján.

Az énekes mindig is híres volt különc életstílusáról, amihez hosszas keresgélés után, 2006-ban megtalálta a tökéletes társat Aydában. Legalábbis erről árulkodnak azok a fotók és videók, amelyeket a kórházba érkezés első pillanatától kezdve a Twitteren osztott meg rajongóival. A fájások közti pihenőkben a színésznő ugyanis abszolút társ volt a hülyülésben.

Megnézem
Összes kép (1)

Ayda csillogó magas sarkúját sem felejtette otthon, sőt még egy twerkelős terhes öltáncot is nyomott a szülőszobában.

Az összehúzódások sűrűsödésével pedig Robbie énekléssel és egy rögtönzött koncerttel próbálta elterelni Ayda figyelmét a fájdalmairól – hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Elénekelte például a Frozent is, két nyomás között…

Mindezt nem pénzért csinálták: első gyermeküket, Teddyt is az énekes közösségi oldalán mutatták meg először. Szépen beállított babaképek később sem kerültek – sok millió fontért – a bulvárlapok címlapjaira.

Az “online vajúdásról” még a BBC is beszámolt, és azonnal összecsaptak az ellenzők és a támogatók a netes fórumokon. Szerintem egyáltalán nem tolakodó, amit tettek: magát a szülést egyébként sem osztották meg a nagyvilággal, ellenben életük egyik legfontosabb pillanatát és Robbie Williamsnek azt az arcát, amit csak a legszűkebb környezet ismerhet, igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top