Sztárok

Gwyneth Paltrow miatt szakított Chris Martinnal Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala sztárja besokallt Chris Martin és Gwyneth Paltrow furcsa kapcsolatától.

Az egész világ – de legalábbis a rajongóink mindenképpen – drukkolt nekik, amikor kiderült, hogy JLaw és a Coldplay frontembere randizgatnak, a színésznő végül mégis úgy döntött, nem asszisztál tovább újdonsült pasija és exneje se veled, se nélküled viszonyához.

Paltrow és Martin tíz év házasság után márciusban jelentették be egy közös nyilatkozatban, hogy békében ugyan, de szétválnak útjaik. A köztük lévő kötelék a jelek szerint azonban mégsem lazult: válásuk bejelentése után néhány héttel egy kettesben eltöltött romantikus vacsorán kapták le őket a fotósok, de egy, a barátaikkal eltöltött meghitt vacsorán is kiegyensúlyozottabbnak tűntek egymás mellett, mint valaha – igaz, már gyűrűk nélkül az ujjukon.

Most pedig egy újabb kettesben eltöltött romantikus este okozta a Martin–Lawrence-románc vesztét, hisz miután napvilágra kerültek azok a fotók, amelyeken Paltrow gyengéden megsimogatja férje arcát, a szőke színésznő úgy döntött, véget vet annak, ami igazán még el sem kezdődött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top