Sztárok

Leszámolt az alkohollal Charlie

Kedden ünnepli a 67. születésnapját Horváth Charlie, de nem whiskyvel – írja a Blikk.

Mozgalmas időszakon van túl Charlie, aki vendégként és a Tátrai Band frontembereként is járta az országot. Most  új dalokon dolgozik, az ünnepléssel viszont még vár.

“Idén is megvárom Somló Tomi szülinapját, akkor összeröffenünk más harcostársakkal, akikkel tiszteljük egymást. Ennyi idősen már megérzem, ki tisztel igazán, abban pedig egyre biztosabb vagyok, hogy így a vége felé már csak szeretetre van szükségem. Amúgy nem gondolom, hogy ideje lenne az ünneplésnek, amiben az is szerepet játszhat, hogy fél éve egy kortyot sem ittam” – mondta el a Blikknek, és unokájáról is mesélt: “Erik nem koravén, de meglepően értelmes, és ezt nemcsak azért mondom, mert az én unokám. Három és fél évesen jobban ért a komputerhez, mint jómagam, és szokta is mondogatni, hogy: »Papa, én már nagy vagyok!«, de van egy szavajárása, amivel még jobban levesz a lábamról. Az így hangzik: »Papa, régen is szerettelek!«”

Charlie ezúttal whisky nélkül ünnepel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top