Sztárok

Fiút vár Katalin hercegné!

Pár napja mindenki azzal foglalkozik, hogy Katalin hercegné újra megjelent a nyilvánosság előtt a múlt héten, de csak kevesen vették észre azt az üzenetet, amivel világgá kürtölte: fiút vár.

Ragyogóan, boldogan és igen szexisen jelent meg első alkalommal a cambridge-i hercegné azután, hogy bejelentették, babát vár. Október 21-én délelőtt a szingapúri elnökkel és feleségével találkozott, majd részt vett az elnöki pár hivatalos fogadásán is. Katalin egy kékes Alexander McQueen-kabátot és Jane Taylor-kalapot vett fel az eseményre. Ugyanaznap este egy lenyűgözően szexi babakék estélyiben adta át egy gálán az Év természetfotósa címet.

Katalin ragyogó megjelenéseivel nemcsak azt jelezte, hogy mind ő, mind a magzata egészséges, hanem azt is, hogy fiút vár – mégpedig azzal, hogy első nyilvános közszereplésén kék ruhában jelent meg. Ez “királyi nyelven” annyit jelent: “üzenem, fiút várok”.

Nem Katalin az egyetlen a Windsorok közül, aki királyi nyelven üzen az embereknek.
Amikor megrótták őket, hogy túl sokat költenek, a királynő többször felvette ugyanazt a ruhát, ezzel azt üzente: lám, én is spórolok. Legutóbb szintén egy gesztussal jelezte a királynő az alattvalóknak, hogy szent a béke közte és Sarah Ferguson yorki hercegné között: kölcsönadta neki a windsori kastélyt, hogy ott ünnepelje meg egyik jótékonysági alapítványa jubileumát, s nem mellesleg az 55. születésnapjátHarry herceg a skóciai népszavazás előtt utalt királyi nyelven arra, nem szeretné, hogy az országrész elszakadjon az Egyesült Királyságtól. A herceg a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítésére általa kezdeményezett nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvény, az Invictus Games záróünnepsége előtt jelentette ki: szeretné, ha a jövő évi Invictus-játékokat is az Egyesült Királyságban tartanák.
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top