Sztárok

A szakításba fogyott bele Cinthya Dictator

Cinthya már egy ideje újra egyedül, Varga Viktor nélkül. A Borsonline most kifaggatta, milyen az új életforma.

“Most léptem abba az időszakba, hogy elkezdtem élvezni a szabadságomat, jól érzem magam. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem kell állandóan készenléti állapotban lennem, sietnem haza iskola után, egyszerűen olyan dolgokat csinálhatok, amiket azelőtt nem, mert mindig rohantam Viktorhoz” – nyilatkozza Cinthya Dictator a Borsonline-nak adott interjúban. – Olyan ember vagyok, aki abszolút készen áll arra, hogy ott legyen a másiknak. Ő volt az életem középpontjában. Most pedig nagyon élvezem, hogy egyedül lehetek, hogy tudok magamra és a munkámra koncentrálni.”

A szakításba fogyott bele Cinthya Dictator

És hogy vajon az Édes élet című tévéműsornak volt-e szerepe a szakításban? Erről így nyilatkozik: “Az elején sokáig nem szerettem a műsorban szerepelni, nem tetszett ez a helyzet. Aztán a betegségem győzött meg arról, hogy folytatnom kell az Édes életet. Akkor éreztem úgy, hogy valami igaz, emberi dolgot tudok adni a nézőknek. Később viszont a párkapcsolati válság tematika felé ment el a dolog, ez a része már nem fért bele. Ráadásul folyamatosan ott voltak a kamerák, és emiatt nem tudtunk továbblépni a gondokon. Ugyanazt a csontot rágtuk hónapokon keresztül, és úgy éreztem, ez már se engem, se a nézőket nem építi. Ezért vetettem véget ennek.”

A fiatal lány azóta feltűnően sokat fogyott, ami sokak szerint már kóros. “Szerintem az, hogy egy kicsit vékonyabb vagyok, teljesen normális, ha egy nő életében történik valami változás, arra a teste is reagál – kommentálja ezt a lány. – Az evés számomra nem egy fontos dolog, mindig programszerűen csináltam. Viktorral az egy olyan dolog volt, mikor tényleg ketten lehettünk, ami a miénk volt, a bevásárlástól az evésig mindent együtt csináltunk, és most még nem vágyom arra, hogy ezeket egyedül csináljam. Természetesen annyi élelmet magamhoz veszek, amennyi a működésemhez szükséges, de nekem fontosabb a mentális, lelki létem, mint a fizikai valóm.”

A teljes interjút ITT olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top