Sztárok

Tűz az X-Faktor házban

Az x-faktoros Kállai-Kiss-Zsófi egyre feszültebben várja az élő adást, amitől figyelmetlenebb is, emiatt pedig akár tragédia is történhetett volna.

Sűrű füst árasztotta el az X-Faktor versenyzőinek fenntartott lakást a Godzsu-udvarban, ahol Horányi Juli és Kállai-Kiss Zsófi lakik – írja a Bors.

“Forrázott kamillával szerettem volna inhalálni, mert náthás vagyok, de rossz lapot kapcsoltam be véletlenül. A konyhából visszamentem a szobába, vártam, hogy elforrjon a víz, közben pedig a rajongókkal leveleztem. Még akkor sem esett le, hogy baj lehet, amikor füstszagot éreztem, csak amikor megláttam, hogy a tűzhelyen egy műanyag tálca füstöl, a konyharuha pedig lángol. Azonnal bedobtam a mosogatóba, és vizet engedtem rá, a füst azonban már hatalmas volt… Kimentem a friss levegőre, ám a füst olyan sűrű volt, hogy még a félig zárt teraszon sem kaptam levegőt” – mondta el az énekesnő.

Tűz az X-Faktor házban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top