Sztárok

55 éves lett II. Erzsébet sokat kritizált menye

Hatalmas partit tartanak szerdán este Sarah Ferguson yorki hercegné 55. születésnapján a windsori kastélyban. De miért adja oda az otthonát II. Erzsébet királynő egykori menyének egy bulira?

Az indok egyszerű: a yorki hercegné, aki 1986-ban ment feleségül az uralkodó másodszülött fiához, András herceghez, majd 1996-ban elvált tőle, nem a saját születésnapját tartja a palota állami apartmanjaiban, hanem egyik legnagyobb, gyermekeket segítő alapítványának, a Children in Crisisnek a 20. jubileumát.

Az eseményre 200 embert várnak, akik az elmúlt két évtizedben sokat tettek azért, hogy az alapítvány, s így a rászoruló gyermekek pénzhez jussanak. Kate Moss, Sir Elton John és partnere, David Furnish, Sir Richard Branson, Naomi Campbell, a Forma–1 főnöke, Bernie Eccleston, a Dowtown Abbey című sorozat írója, Lord Julian Fellowes, valamint Harry herceg és barátnője, Cressida Bonas, és természetesen a yorki hercegné lányai, Beatrice és Eugénia hercegnők táncolnak szerdán Windsorban.

A királynő egyébként jó szívvel adta kölcsön a kastélyt, mert András és Fergie válása ellenére jó kapcsolatot ápol egykori menyével, minden évben meghívja Skóciába, a Balmoral-kastélyba vakációzni. Erzsébet elismeri, hogy Sarah jó anya, és még azt is elnézi, hogy a hercegnő 2005 óta együtt él volt férjével a Windsori Nagy Parkban található hatalmas Royal Lodge palotában. Nem véletlen, hogy időről időre felröppennek a hírek, miszerint Sarah és András újra összeházasodnak. Ennek egy akadálya van, maga Fülöp herceg. A királynő férje máig nem bocsájtotta meg volt menyének, hogy megcsalta az akkor tengerésztisztként sokszor távol lévő férjét. Emiatt úgy tűnik, csak a 93 éves Fülöp halála után tudnak újra egybekelni.

55 éves lett II. Erzsébet sokat kritizált menye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top