Sztárok

Szabó Zsófi miatt szenved Krasznai Tünde

Szabó Zsófi éles kritikával illette Krasznai Tündét, aki erre kiborult – írja a Bors.

Egyre feszültebb a helyzet a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplői között, az esetek nagy többségében az RTL Klubhoz átigazolt Szabó Zsófi és a 2013-as X-Faktorból megismert Krasznai Tünde szólalkozik össze. A két lány szemmel láthatóan nem szimpatizál egymással, Zsófi már többször véleményezte Tünde viselkedését (szemtől szembe és a riportszobában egyaránt), a minap azt mondta, hogy szerinte az énekesnőnek még rengeteget kell tanulnia, legfőképpen az ikes igék használatát – írja a Bors.

“Jó ember vagy, szeretünk. Azok a dolgok, amiket hozol magaddal, nem fognak három nap alatt megváltozni, de tisztában kell lenned a szabályokkal. Ezeket be kell tartani. Amikor érzelmileg kivagy, akkor még kilenc ember ugyanúgy van, viszont meg kell csinálni a feladatokat. Figyelj oda jobban, hogy ne kelljen várni rád, vedd fel a cipődet, akard jobban ezt a dolgot” – fogalmazta meg véleményét a gyomorforgató próbatételt kiálló színésznő, aki a monológjával “betalált”, Krasznai Tünde ugyanis kiborult, és sírásban tört ki.

Szabó Zsófi miatt szenved Krasznai Tünde

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top