Sztárok

Hujber Feri a szülőszobából egyenesen a fellépésre ment

Hujber Feri újszülött kislánya és frissen szült felesége mellől egyből a színházba sietett.

Ahogy arról hírt adtunk tegnap, megszületett Hujber Feri kislánya, Noa, akit Cynthia 13 óra vajúdással, jóval a kiírt időpont után hozott világra. A Blikk információi szerint a kis család nem maradt sokáig együtt, mivel Hujber Ferinek a szülés után pár órával már Tiszavasváriba kellett sietnie, egy előadásra, amiben ő az egyik főszereplő, és nem akarta az utolsó pillanatban lemondani.

“Cynthia csodálatos nő. Örülök, hogy megszületett a kislányunk, nagyon boldogok vagyunk. Minden férfit arra buzdítok, hogy ilyenkor legyen a kedvese mellett, éljék át a születést együtt, mert elmondhatatlan élmény” – mondta el a lapnak Hujber.

Cynthia barátnője szerint azonban a boldogság fölött felhők gyülekeznek, ugyanis a nagyszülők egészsége miatt aggódik a fiatal anyuka: “Nagyon hosszan vajúdott, de nem bánja, örül, hogy végre a kezében tarthatja a picit. Óriási a boldogság, de sajnos beárnyékolja az egészet, hogy Cynthi­a nagyszülei nincsenek jól, gondok vannak a nagypapája egészségével, így most emiatt nagy az aggodalom. Fél, hogy mi lesz a szeretett nagyszüleivel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top