Sztárok

Vádat emeltek a magyar olimpikon ellen

Bárdosi Sándor állítólag bántalmazott egy biciklist, aki állítja, úgy fellökte őt, hogy öt bordája eltörött, és hónapokig nem tudott dolgozni.

Rájár a rúd Bárdosi Sándorra, írja a Blikk. Nem elég, hogy a Magyar Kemposzövetség elnöke feljelentette őt garázdaságért, most még egy fotósként dolgozó biciklis vádjaival is szembe kell néznie.

Az olimpikonnak a vád szerint Vanik Zoltán fotóst sikerült úgy lelöknie a biciklijéről, hogy eltört öt bordája, és több hónapig lábadozott, kiesve a munkájából. A sértett fél szerint a történtek után Bárdosi nem kért bocsánatot, csak kinevette őt. Az ügyben a rendőrség feljelentést tett, ami pár hónapja vádemelési javaslattal az ügyészség elé került.

“Az történt, hogy Bárdosi szándékosan keresztben állt meg előttem az autójával. Én biciklivel voltam, és rácsaptam az autója tetejére, hogy egy kicsit figyeljen oda jobban. Erre ő teljesen bedühödött, egy távolabbi ponton kiugrott az autóból, és ellökött. Beestem a parkoló autók közé. A rendőrség hivatalból feljelentést tett az ügyben, csak később derült ki, hogy nemcsak zúzódott a mellkasom, hanem el is tört öt bordám, így az ügy súlyosabb elbírálás alá kerülhet. Pár hónapja levélben kaptam értesítést, hogy a vádemelés is megtörtént már ellene. Az eljárás alatt az ügyvédemmel a kárigényemet is csatolni fogjuk. A kerékpárban is sérülések keletkeztek, ráadásul hosszú hetekig nem tudtam dolgozni, ezért másoknak kellett fizetnem, hogy elvégezzék a munkám. Ez az összeg is jelentős. Alig bírtam mozogni, de nem is ez a legrosszabb, hanem hogy Bárdosi egyszer sem kért bocsánatot. Sőt később, amikor találkoztunk egy rendezvényen, úgy mutogatott a feleségének, mint egy bazári majmot, és azt kérdezte tőlem, hogy nem szégyellem-e magam… Pedig a feljelentést sem én tettem, hanem a rendőrség, de természetesen az elszenvedett káromat követelni fogom rajta” – mondta el Vanik a Blikknek.

Bárdosi Sándor szerint azonban összeesküvés áll a háttérben és a Kemposzövetség elnöke, Lacza Ádám Illés által tett feljelentéssel függ össze ez a biciklis történet:

“A rendezvényen valóban láttam Vanik Zoltánt. Megmutattam a hét hónapos terhes feleségemnek azt a férfit, aki miat­t kis híján elveszítettük az otthonunkat. Vanik Lacza Ádámnak is dolgozik mint fotós. Ez egyértelmű bizonyíték számomra, hogy a háttérből megint ő irányítja a dolgokat. Mégpedig úgy, ahogy megígérte: elvetetem az olim­piai életjáradékodat. Ami pedig a konkrét ügyet illeti, bocsánatot nem nekem kellene kérnem, mert senkit nem bántottam. Semmilyen szabályt nem sértettem meg, és senkit nem provokáltam a közlekedésem során. Majd a bíróság eldönti, hogy ki szegett meg szabályokat, ki provokált kit, és ki okozott kárt kinek.”

Vádat emeltek a magyar olimpikon ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top