Sztárok

Aureliónak a szex hiányzik a dzsungelben

VV Aureliónak nem a civilizált körülmények hiányoznak, mit neki a nomád élet, csak a szex után áhítozik a dzsungelben.

Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban a legtöbb celeb a komfort bizonyos fokozatait hiányolja, mint tükör, rendes étel, WC, nem úgy Aurelio! Neki leginkább a szex és az önkielégítés az, ami pótolhatatlan az otthoni létből – írja a Blikk.

Alig pár nap telt el, mióta a dél-afrikai dzsungelben küzdenek a celebek, Aurelio máris megőrül a szexuális élet hiányától, a táborban pedig nincs mersze könnyíteni magán. Gáspár Lacinak panaszkodott erről:

“Hallod, Laci, én lassan megőrülök szex nélkül! Nekem nagyon fontos, hogy naponta többször is rendben legyek. Még akkor is, ha a barátnőmmel mindennap szexelünk, nekem még legalább kétszer magamhoz kell nyúlnom. Amióta pedig itt vagyunk, erre nem volt alkalmam. Előtted nem mertem…”

Laci szerint Aureliónak a patakban lenne lehetősége rá, hogy enyhítsen kínzó problémáján. A Blikk megkereste Zsófit, Aurelio barátnőjét, hogy mit gondol a fiú szexéhségéről:

“Aurelio szexmániás, ez nem újdonság számomra. Nem igazán emlékszem rá, hogy a villában mindennap kielégítette volna magát. Persze egyszer-kétszer előfordult, hogy bejelentette, éppen hova megy, de mivel akkor nem voltunk túl jóban, ezzel nem foglalkoztam. És tulajdonképpen most sem foglalkozom vele. Ő naponta négyszer-ötször is képes rá. Engem pedig ez nem zavar. Mivel képtelenség kielégíteni a szexuális vágyait, elfogadom, hogy neki erre szüksége van.”

Aurelionak a szex hiányzik a dzsungelben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top