Sztárok

A nap kérdése: miért van pszichológus a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben?

A Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával egy pszichológus is elutazott Afrikába – az RTL Klubtól azt is megtudtuk, miért van szükség a szakemberre.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának csütörtöki összefoglalója is számtalan érdekes, vicces és érthetetlen pillanatot tartogatott, a mi figyelmünket azonban ezúttal nemcsak az ragadta meg, hogy tovább mérgesedik-e a viszony Szabó Zsófi és Krasznai Tünde között, de a műsor végén feltűnő stáblista is. Pszichológus: Köves Panna – olvashattuk körülbelül a stáblista közepén, bennünk pedig megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon miért van szükség kint a dzsungelben a szakemberre? Mi eddig úgy tudtuk, hogy a külvilágtól elzárt celebek a két, táborba látogató műsorvezetőn kívül senkivel sem kommunikálhatnak.

A nap kérdése: miért van pszichológus a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben?

Minden realityben van pszichológus, a játékosoknak nemcsak a fizikai, de a mentális egészségére is vigyázunk. A pszichológus figyeli őket, ha olyan helyzet adódik, tudnak vele beszélni. A pszichológus nem megy be a táborba, ő csak jelzi, ha bármi olyat lát, ami a megszokottól eltérő” – kaptuk meg a kérdés roppant egyszerű megfejtését az RTL Klub Sajtóosztályától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top