Sztárok

Új szerepben Mádai Vivien

Ördög Nóra után Mádai Vivien is kismamablogba kezdett.

A Rising Star műsorvezetőjéhez hasonlóan Mádai Vivien is virtuális tollat ragad, egy blogon fog beszámolni az élete minden fontosabb történéséről. A fókusz ezúttal azonban nem rajta, hanem nemrég született kisfián, Zénón lesz, a bejegyzéseiben legfőképp arról fog írni, hogyan éli meg az anyaság rögös útját, valamint hogyan telnek a mindennapjai, mióta életet adott első gyermekének. A nagy hírről a műsorvezető maga számolt be a közösségi oldalán:

Sziasztok! Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, ez a világ legnehezebb dolga, de hisszük, hogy kellő kitartással lehetünk anyák, feleségek és igazi nők egyszerre” – olvasható a posztban, amelyből az is kiderül, hogy – Ördög Nórával ellentétben – Mádai Vivien egyik barátnőjével, Eszterrel közösen blogol majd. A hazai sztárvilágban egyébként egyre népszerűbb a kismamablog. Peller Mariann fia születése után az anyaságról, annak nehézségeiről és örömeiről vallott itt, a Nők Lapja Cafén.

Mádai Vivien kisfia egyébként übercuki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top