Sztárok

Megnyitotta ékszeresdobozát Lakatos Márk

Valóra vált Lakatos Márk régóta dédelgetett álma: létrehozta azt az idilli helyet, ahol minden nő számára igazi kincsvadászat a vásárlás.

Igazi kis ékszerdoboz Lakatos Márk ruhaüzlete, amely túlzás nélkül minden nő álma. Belépve már a hely atmoszférája is magával ragadó: mintha egy filmbe illő kis boltocskába térnénk be: a halványrózsaszín-fehér csíkos falak gyűrűjében, a vintage dekorációk között tárul a nők elé a “földi paradicsom”, azaz a szebbnél szebb, egyedibbnél egyedibb ruhák tömkelege.

Márk a tőle megszokott őserővel, ünnepélyes keretek között nyitotta meg múlt héten az Aréna plázabeli üzletét. Az eseményen a házigazda barátai, családtagjai, üzleti partnerei mellett tiszteletét tette Bangó Margit, Gryllus Dorka és Peller Mariann is, akik a szó szoros értelmében testhezálló feladatot kaptak: öltözetüket trendi, casual és business stílusra kellett változtatniuk, 10 perc alatt és szigorúan az alkatuknak megfelelően. Lakatos Márk szerint ugyanis a női alkattípusok négy alapkategóriába sorolhatók: alma, körte, oszlop és homokóra.

Profi csapat segíti a vásárlókat

“Mindenki homokóra és oszlop akar lenni, én azonban alternatívát szeretnék mutatni kicsiknek és nagyoknak, tiniknek, anyukáknak és üzletasszonyoknak arra, hogy bármilyen alkatra lehet megfelelő öltözéket találni. Minden egyes ruhán feltüntetem, hogy az milyen testformához ajánlott” – avatott be a részletekbe a szakember, aki ezután kincsvadászatra szólította fel vendégeit. Melléjük állította boltjának stylist-eladó csapatát, akik őrangyalként segítették a hírességeket a Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogatott darabok között keresgélni.

“A stílus mindenkinek jár, és igenis megmutatom, hogy ez pár ezer forintért is elérhető. Boldog vagyok, hogy megvalósult az álmom. Nem titkolom, jó érzés egy ilyen óriási táblán viszontlátni a nevemet, de ennél sokkal többet ér, amit ezután reményeim szerint a nőknek adhatok” – zárta a barátságos hangulatú estét Lakatos Márk, amit mi is csak megerősíteni tudunk: végre egy hely, ahol kellemes hangulatban, szakértői környezetben válogathatunk, pénztárcánkat kímélve.

Megnyitotta ékszeresdobozát Lakatos Márk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top