Sztárok

Ez okoz komoly dilemmát Ördög Nórának

Ördög Nórának nemcsak az okoz fejtörést, hogy milyen ruhát adjon kislányára ebben a szeszélyes időjárásban – derül ki a műsorvezető legújabb blogbejegyzéséből.

A kétgyermekes édesanya a mindennapi teendői mellett nem feledkezik meg a blogolásról, a Kisfelfedező.hu oldalon rendre megosztja az élete legfontosabb történéseit az érdeklődőkkel. Nem volt ez másként a minap sem, amikor is a vitaminok voltak porondon. A TV2 műsorvezetője a bejegyzésében arról ír, hogy bár ő maga sosem volt jó vitaminszedésben, ha gyermekei egészségéről van szó, akkor sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a betegségek megelőzésére.

Ez okoz komoly dilemmát Ördög Nórának

“Ha azonban a gyerekeim egészsége a tét, na az már egészen más történet. Szerencsére magamra sem ismerek! Mintha egyébként nem ugyanannak az agynak kéne észben tartani és koordinálni az én felnőtt vitaminjaimat is, valahogy anyai ösztönből totálisan összeszedett leszek és következetes” – olvasható Nánási Pál feleségének blogbejegyzésében.

Nóra arra is kitér, milyen praktikával juttatja be kislánya, Mici szervezetébe a vitaminokat. “Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy kinek milyen praktikái vannak a napi 1-2 csepp D-vitamin célba juttatására, amit elvileg egyenesen a gyerek szájába kéne csöppenteni, de mire kiimádkozom a üvegből, addigra Mici már rég a szomszédban van. Ám ha valami csoda folytán mégis sikerül egy helyben tartanom, az tuti, hogy elficánkol, esetleg összeszorítja a makacs kis ajkait, nehogy véletlenül valamit is belé diktálhassak, ha ő azt nem szeretné. Pedig tényleg csak egy-egy cseppről beszélünk! Szörnyű…”

Ördög Nóráról készített galériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top