Sztárok

Megszületett Mila Kunis és Asthon Kutcher lánya

Kedd reggel adott életet első gyermekének Mila Kunis.

Egészséges kislánynak adott életet Mila Kunis, aki mellett párja, Asthon Kutcher végig a szülőszobán volt. A TMZ információi szerint mind a hárman jól vannak, a baba gyönyörű és egészséges.

Mila és Asthon szerelme igazi romantikus lányregénybe illő történet: a fiatalok még az Azok a hetvenes évek című sorozat forgatásán találkoztak kezdő színészként, Asthon akkor 20, Mila pedig még csak 15 éves volt. Már a sorozatban is szerelmespárt alakítottak, ami az életben folytatódott. Később azonban elsodorta őket egymástól az élet, bár mindig jóban maradtak. A különleges szépségű színésznő nyolc éven keresztül élt együtt Macaulay Culkinnal, míg Kutcher sokáig járt a tragikusan fiatalon elhunyt Brittany Murphyvel, szakításuk után pedig a nála tizenhat évvel idősebb Demi Moore oldalán találta meg a boldogságot. 2005-ben házasodtak össze, nyolc évvel később pedig elváltak. Ez után találtak újra egymásra az egykori szerelmesek, akik idén februárban jegyezték el egymást, most pedig kislányuk érkezésével pecsételték meg a szerelmüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top