Sztárok

Jól fogadta Nagy Adrit a Jóban Rosszban stábja – videó

Mint azt már mindenki tudja: Nagy Adri hamarosan új oldaláról mutatkozik be.

Az egykori megasztáros a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozatban kapott szerepet, Betty Tanakis bőrébe kell bújnia.

A jelenleg börtönben ülő lány karakterét korábban Szabó Zsófi formálta meg, ő azonban nemrég átigazolt a konkurens csatornához, az RTL Klubhoz. A sorozat munkatársai a bejelentés után nem sokkal egy felhívást tettek közzé a TV2 honlapján “Legyél te az új Betty Tanakis!” címmel – nem kellett sokat várniuk az első jelentkezőkre. Szépségkirálynők, énekesek és amatőr színészek is késztetést éreztek arra vonatkozóan, hogy részt vegyenek a castingon – végül a Megasztárban feltűnt énekesnő, Nagy Adri lett a befutó.

“Már túl vagyok az első forgatási napjaimon, nagyon izgalmas jeleneteket vettünk fel, az új környezetet és az új szituációt egyelőre még szoknom kell, de mindenki nagyon kedves, barátságos és segítőkész” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Szinglik éjszakája című dal előadója, aki nem először mutatkozik be színésznőként: korábban a Starfactory című darabban már láthatták a nézők. “A színház olyan szempontból könnyebb, hogy sokkal több időd van megtanulni a szöveget, maga a próbafolyamat is jóval hosszabb. Egy napi sorozatban azonban folyamatosan változnak a dolgok – számomra nagy szakmai kihívást jelent az, hogy rövid idő alatt kell megtanulnom a következő napi szövegemet” – zárta beszámolóját Adri, akit párja, Tamás is támogatott a döntésében.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top