Sztárok

Így köszöntötték barátai a szülinapos Szabó Zsófit

Az RTL Klubhoz frissen átigazolt Szabó Zsófi ma ünnepli a 26. születésnapját.

A Jóban Rosszban egykori színésznőjét telefonon értem utol, hogy felköszöntsem születésnapján, és érdeklődjek, mivel, hogyan ünnepel. “Tegnap este a testvéremmel (ifj. Szabó Gyula – a szerk.) voltam, ugyanis ma visszautazott Londonba. Egy székesfehérvári barátnőm már egy héttel ezelőtt – amikor Budapesten járt – megköszöntött, és itt hagyott egy ajándékcsomagot, amit ma reggel nyithattam ki. Egy könyvet, egy kis útravaló idézetet, valamint egy tábla csokoládét kaptam, úgyhogy már jól indult a napom: csokit reggeliztem! Az egyik barátnőm, Banita (Baji Anita – a Bumeráng egykori szerkesztője, producere) is az elsők között volt” – lelkendezett Szabó Zsófi, aki 1988 szeptemberében néhány perccel éjfél előtt jött világra.

Az RTL Klubhoz átigazolt színésznő azt is elárulta a Nők Lapja Cafénak, mivel fogja tölteni a hétfői napot. “Délelőtt pihenek, délután pedig a munkahelyemen van jelenésem, a dzsungelre készülök, ezzel kapcsolatban várnak rám feladatok az RTL-nél. Este szintén a kollégáimmal leszek” – mosolygott a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik játékosa, akit legjobb barátnője, Sarka Kata mellett az egyik leendő dzsungellakó, Bódi Sylvi is megköszöntött.

Szabó Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján
Szabó Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján

Aki követi Zsófit valamelyik közösségi oldalán, az pontosan tudja, hogy a 22-es szám fontos szerepet játszik az életében. Ám most végre azt is megtudtam, miért. “Nyilván az ember egy idő után hajlamos bemagyarázni magának bizonyos dolgokat, de ez a szám tényleg folyamatosan jelen van az életemben: például a huszonkettedik kerületben nőttem fel, egy időben – mivel édesapámat oda szólította a munka – Székesfehérváron éltünk a családommal, s a város előhívószáma huszonkettő. Aztán volt egy barátom, aki huszonkét évvel volt idősebb nálam, és volt egy olyan is, aki – csakúgy, mint én – huszonkettedikén született. Az autóban a klímát is mindig huszonkét fokra állítom.

Na és akkor nem is maradt más hátra, mint hogy mi is boldog születésnapot kívánjunk a mindig csinos Zsófinak:

Szabó Zsófi rengeteget változott az elmúlt években – galériáinkat végiglapozva minderről magad is meggyőződhetsz:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Sarka Kata már kora reggel felköszöntötte a közösségi oldalán a legjobb barátnőjét. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top