Sztárok

Családi vállalkozásba kezdenek Beckhamék

Szeptember 25-én a londoni Dover Streeten Posh megnyitja első üzletét, ami úgy tűnik, családi vállalkozás lesz.

Lehet, hogy megunta a férje motoros bakijait, vagy hogy ezeken a túrákon kevésbé tudja szemmel tartani a nyugdíjas futballsztárt, mindenesetre neki is szerepet szán a bolt felvirágoztatásában. Nem mintha külön hírverésre lenne szükségük. Biztos vagyok benne, hogy már nyitás előtt kígyózó sorok fognak állni a környéken, ha másért nem, hát kíváncsiságból eljönnek az emberek.

Családi vállalkozásba kezdenek Beckhamék

“Annyira tele van a fejem az előkészületekkel, hogy még akkor is ruhák járnak a fejemben, amikor Daviddel ágyba bújok – szólta el magát a szigorú üzletasszony. – Mivel odavagyok a részletekért, ezért én a privát vevőkkel leszek elfoglalva. Ezért szánok a családomnak is szerepet az új üzletben” – végül is tökre igaza van. Minek sokba kerülő alkalmazottakat felvenni, amikor ott a négy gyerek és egy unatkozó férj?

És hogy a család többi tagjának mi lesz a feladata az újonnan nyíló üzletben, azt Pletykafészek blogjára kattintva olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top