Sztárok

Kiverte a biztosítékot Majka

A gyűlölködők ellen szólalt fel Majka és Curtis új dalában, de a számhoz készült klip nem mindenkinek nyerte el a tetszését – írja a Bors.

Majka, Curtis és barátaik videoklipben mondják meg a magukét azoknak, akik csak a gyűlölet és a kirekesztés nyelvén tudják meghatározni, ki a magyar. – írta a Nők Lapja Café újságírója pár nappal ezelőtt megjelent cikkében. Ahogy az várható volt, a dal és a klip megosztja a közönséget. Sokan úgy gondolják a rapper gúnyt űzött a Szent Koronából, és nevetséges színben tüntette fel, ugyanis a videóban a Hősök csapatának előadója, Mentha egy Szent István koronáját mintázó baseballsapkában pózol – írja a Bors.

“Nem is vagyok biztos benne, hogy a klipben pontosan a Szent Korona szerepel. Nyilván arra akar hajazni, mert igyekeztünk egy szakrális jelképet választani. Szerintem sem a klipben, sem a dalban vagy a szövegben nincsen semmi nevetséges, ahogy gyalázó sem. Számítottunk erre a reakcióra is, mert akik ellenséget keresnek, azok találnak is” – mondta Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top