Sztárok

Kerekesszékbe ülve kampányolt Harry herceg – galéria

Különleges módját választotta Harry herceg annak, hogy felhívja a figyelmet a sérült, gyógyulófélben lévő háborús veteránokra.

A napokban harmincadik születésnapját ünneplő herceg szívügyének érzi, hogy felhívja a figyelmet a világ problémáira, legyen szó éhezőkről, beteg gyerekekről vagy háborús veteránokról. Most épp utóbbiak mellett kampányolt, méghozzá nem hétköznapi módon. Az évente megrendezendő Invictus Games részt vevő kerekesszékes, sérült veteránokból álló rögbicsapatba ült be a herceg. Szó szerint, merthogy Harry nemcsak beszél, cselekszik is, ezért döntött úgy, hogy részt vesz a nemzetközi résztvevőkből álló kerekesszékes mérkőzésen, hogy így hívja fel a figyelmet, azokra az emberekre, akik az életüket kockáztatták hazájukért. Azonban nem ő volt az egyetlen híresség, aki vállalta a kemény kihívást: unokatestvére és egyben legfőbb bizalmasa, Zara Tindall és férje, Mike is beállt a csapatba – írja a Telegraph.

Zara és Mike Tindall

Zara és Mike Tindall

“Az edzések nagyon kemények voltak, de ettől függetlenül jól szórakoztunk. Nagyon jó a csapatunk, és alig várom, hogy szembeszálljak Mike-kal. Bár nem hiszem, hogy engedik majd, hogy rákapaszkodjak az ő székére, ahogy az edzésen tettem” – mesélte nevetve a lapnak a mérkőzés előtt Zara Tindall, aki azt is hozzátette, férje és Harry csak és kizárólag azért voltak gyorsabbak nála, mert hosszabb a kezük, így jobban tudták hajtani a kerekesszéküket. A különleges összecsapást Boris Johnson, London polgármestere is végignézte, aki a Huffingtonpost kérdésére elárulta, bár a rögbicsapathoz beállt egy-két adogatás erejéig, de ez szerinte a mozgássérültek rögbijét meg sem közelíti. “Sokkal veszélyesebb, de sokkal izgalmasabb is egyben.”

A közönség soraiban ülve Pippa Middleton szurkolt párjával és barátaival a mérkőzésen, amely során, a fotókat elnézve jól látszik, a herceg is igencsak elfáradt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top