Sztárok

Közleményben reagált az MTVA a Fábry-ügyre

“A Vasárnapi Blikk valótlanul közölte, hogy az MTVA már a 2015-ös esztendőre is leszerződött a Fábry show-műsort gyártó Trisó Produkciós Kft.-vel. A valóság ezzel szemben az, hogy a szerződés eddig nem került meghosszabbításra, mivel a MTVA-ban csak a következő időszak műsorstruktúra-tervezésekor születik döntés arról, hogy folytatódik-e a műsor, és ha igen, akkor annak milyen feltételei lesznek. A Vasárnapi Blikk ráadásul olyan további »bennfentes« információkra hivatkozik, amikor az MTVA és a Trisó Produkciós Kft. között létrejött szerződésről beszél, amelyek mindenki számára elérhetők az MTVA honlapján. Az MTVA sajnálja, hogy a magyar sajtó egy része ismételten hitelt adott egy hazugságnak, és jogi lépéseket kezdeményez az ügyben”  – olvasható a csatorna által kiadott közleményében, amire a Blikk szintén közleményben reagált:

“Sajnálattal értesültünk arról, hogy az MTVA Kommunikációs Igazgatóságának nehezére esik a Vasárnapi Blikk írásának értelmezése Fábry Sándor műsoráról és az erre költött közpénzről. Visszautasítjuk, hogy az MTVA hazugsággal vádolja szerkesztőségünket, egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy cikkünkben nem megkötött szerződésről, hanem esetleges szerződéshosszabbításról írtunk. Sajnálatos, hogy az MTVA akkor nem mutatott hajlandóságot a reagálásra, amikor a cikk megjelenése előtt több ízben arról kérdeztük: az eddig a show-ra költött több mint egymilliárd után kívánják-e további több százmillió adóforinttal finanszírozni Fábry Sándor műsorát.”

Fábry Sándor egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top