Sztárok

Nagy Feró újra az X-Faktorban!

Nagy Feró a 2013-as X-Faktorban mentorsegédként tűnt fel Szikora Róbert oldalán, idén azonban más feladatot szán neki az RTL Klub.

Mivel a Beatrice frontembere szombat este zenekarával Hévízen lép fel, az X-Faktor készítői előre levetítették neki a tehetségkutató második adását. Feró véleménye a produkcióikról és a mentorok döntéseiről az X-Faktor Twitter-oldalán tweet (így nevezik azt az üzenetet, amelyet az említett platformon küldenek a felhasználok – a szerk.) formájában lesz olvasható. “Váratlanul ért a felkérés, de természetesen nagyon örültem neki, az X-Faktor ugyanis a szívem csücske. Örülök neki, hogy gondoltak rám” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az egykori mentor, hozzátéve: a fent említettek miatt kissé elfogultra sikerültek a tweetjei.

Ha jó produkciót látok, azt megdicsérem, és – az említett platformon keresztül – a jelenlegi mentorok dolgába is belekontárkodok.Nagy Feró azt is elárulta, hogy miért várta annyira izgatottan az idei első válogatót. “Vajon milyen lesz ez az egész nélkülem? ez járt a fejemben, amikor leültem a tévé elé, és azt kell mondanom, hogy nagyon jó. Alföldi, Szikora és Gabi hozta a tőle megszokottat, és szerintem az új ítész, Little G is beletanul hamarosan a mentorkodásba. Egyébként, azt el kell mondanom, hogy az első adás alatt mindig az utóbbi véleményével értettem maradéktalanul egyet” – mosolygott.

A zenész három éven keresztül volt Magyarország legnézettebb tehetségkutatójának mentora, az említett időszakra mindig jó érzésekkel a szívében gondol vissza. Mint mondja: nemcsak szakmailag, de lelkileg is nagy próbatétel volt számára a fiatal tehetségek segítése. “Az X-Faktor egy 24 órás »szolgálat« volt, nehéz meló, mert meg kellett győznöd a fiatalokat arról, hogy nekik mi a jó. Szerettem a műsor részese lenni, de bevallom, jó most kívülről szemlélni az eseményeket – így az emberen nincs semmi felelősség” – zárta szavait Feró, akinek se éjjele, se nappala, ugyanis – ahogy ő fogalmaz – hihetetlen sok fellépése van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top