Sztárok

Könnyekig elérzékenyült Demcsák Zsuzsa – videó

Átverésnek gondolta Varga Viktor és Cinthya Dictator szakítását Demcsák Zsuzsa, akit láthatóan megviselt a pár szakítása.

“Nem, nem, nem! Ez ugye kamu?” – kérdezte hitetlenkedve Demcsák Zsuzsa Varga Viktort a Mokka stúdiójában, miután visszanézték az Édes Élet előző napi adását, amelyben az énekes és Cinthya Dictator szakítottak. “Az a helyzet, hogy véget ért egy példaértékű szerelem” – folytatta megtörten Viktor, mire a műsorvezetőnő tovább erősködött, hogy ha szerelmük példaértékű, akkor az hogyan érhet véget.

Bár költözéskor több képet is magával vitt, az egyetlen, amelyik eltört az a fotó, amelyet Cinthya készített kettőjükről
Bár költözéskor több képet is magával vitt, az egyetlen, amelyik eltört, az a fotó, amelyet Cinthya készített kettőjükről

“Egy párkapcsolatban nem minden a szerelem. Az az, amit a szív kreál. De ott van az agyunk is, ami most például Cintinek azt diktálta, hogy el kell, hogy küldjön, mert már nem működik tovább. Felemésztettük egymást. Három hétig könyörgött, hogy menjek el. (…) Mind a ketten irtózatos egyéniségek vagyunk, akik soha nem engednek a másiknak. Kioltjuk egymást. Két olyan nagyon erős tűz, ami bennünk lakik, az nem összeadódik. Vagyis de, másfél évig összeadódott, addig még nagyobb láng volt, viszont most már kioltottuk egymást” – magyarázta Viktor, ám Demcsák Zsuzsát, aki a napokban tett végleg pontot házasságára, láthatóan megviselte a történet. “Én még mindig azt szeretném hinni, hogy nem igaz. Én most hiszek a szerelemben” – tette hozzá elcsukló hangon a kétgyermekes édesanya.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva tudod végignézni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top