Sztárok

Birtokba vette új lakását L.L. Junior – videó

L.L. Junior és családja 120 négyzetméteres ingatlanra cserélte korábbi lakását.

Hirtelen nem is tudjuk, hol kezdjük a történetet – talán L.L. Junior és Csilla normafai találkozójánál, ami végül nem karikagyűrű, hanem lakáskulcsátadással végződött. A rapper kedvese, Csilla azóta már túltette magát a történteken, és megbékélt a gondolattal, miszerint egy darabig (ki tudja, meddig?!) nem lesz menyasszony. S, bár az eljegyzés még várat magára, Csillának nem lehet oka panaszra, hiszen párja mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülmények között nőjön fel gyermekük, Lacika.

Birtokba vette új lakását L.L. Junior - videó

Mint arról korábban beszámoltunk: Junior nemrég egy Budapest belvárosában található ingatlannal lepte meg szerelmét – a pár bő egy hete már birtokba is vette új lakását. Egy nap alatt sikerült átcuccolnunk egyik lakásból a másikba, de még nem került minden a helyére. Folyamatosan stúdiózom, készítem az új lemezemet, onnan rohanok fellépni, így nem jut annyi időm a berendezkedésre, mint azt szeretném –  vázolta a helyzetet a Nők Lapja Cafénak L.L. Junior, akit épp szőnyegvásárlás közben értem utol telefonon.

 

Az előadó azt is elárulta, hogy nehéz volt búcsút intenie régi lakhelyének. “Igaz, hogy az egy ennél sokkal kisebb lakás volt, negyvenkilenc négyzetméter, de nagyon szerettem ott lakni. Hat évet töltöttem ott, érthető módon még nehézkesen megy az átállás – az egyik fellépés után például reflexből oda akartam menni, aztán persze rádöbbentem, hogy már máshol lakunk a kis családommal” – mondta Junior, aki egy barátjának köszönhetően költözhetett nagyobb lakásba. Az Édes Élet szereplője hozzátette, e hét csütörtökön bulival ünneplik az új lakást: a partin – amelyen remélhetőleg minden berendezési tárgy egyben marad – Junior barátai vesznek majd részt és egykori duettpartnere, Sarka Kata is.

Nézz be L.L. Junior lakásába:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top