Sztárok

Rendhagyó ruhaboltot nyitott Lakatos Márk

Lakatos Márk hölgyek ezreit varázsolta már át televíziós műsorai, könyvei, szalonja, divatshow-k és átalakító megmozdulások révén.

Hazánk legnépszerűbb stylistja a hölgyek leggyakrabban felmerülő problémájára egy teljesen új megoldást hoz el hazánkba. Boltot nyit, csak nőknek, nekik viszont shopping őrangyalként fogja majd a kezét.

Márk minden hölgyet szeretne megszólítani kínálatával

“Már évek óta nem hagy nyugodni egy álom: sokszor elképzeltem egy olyan ruhaüzletet, aminek az atmoszférája egyfelől barátságos, másfelől játékos, szexi és nőies, és ahol nem drágán, akár 2-3 ezer forintért a legmenőbb cuccok is beszerezhetők. Ahová, ha belépünk, automatikusan rezonál vele a lelkünk. Ahol keresgetni és próbálgatni lehet, és hasonló kalandot átélni, mint kiskorunkban, amikor anyukánk holmijai között kutattunk. Így sokkal inkább kincsvadászatnak élhetjük meg a vásárlást, nem pedig frusztráló szituációnak. Amikor pedig távozunk, jól érezzük magunkat a saját koordinátarendszerünkben. Bármerre is jártam a világban, sehol sem találkoztam ilyennel. Egy idő után eltökéltem, magam valósítom meg a fejemben kialakult idilli helyet, így született meg a Style Republic by Lakatos Márk” – árulta el a divatguru, hogyan is lett ő boltos az Aréna Plázában.

Saját maga válogatta össze az árukészletet

Márk vintage üzletében kortárs, klasszikus, bohém, elegáns, hétköznapi, üzleti vagy akár party szettekre is lehet kincsvadászni. “Nyugat-Európa legvagányabb helyeiről válogattam össze prémium second hand női ruhákat, sok olyat, amivel Magyarországon még nem találkozhattunk. A tudásomat pedig konkrétan a ruhacímkéken is átadom a hölgyeknek” – célzott Lakatos Márk arra az egyedi megoldásra, hogy az árcédula mellett extra címkéken tünteti fel, adott ruhadarab éppen az alma, körte, oszlop vagy homokóra formájúaknak kedvez-e. Ennek eldöntésében pedig a stylist eladócsapat segít, akik Lakatos Márk stílusiskolájában szereztek képesítést.

Különleges ruhaboltot nyitott Lakatos Márk

“Nem gondoltam volna, hogy egy bolt nyitása ekkora őrülettel jár, de mivel stílusköztársaságot alapítok, a tiniknek éppúgy alternatívát kell mutatnom, mint üzletasszonyoknak, édesanyáknak, kicsiknek és teltebbeknek, elegánsaknak és divatőrülteknek. Csupa izgalmas nőilélek-bonbont is elhoztunk, a legcukibb noteszektől, a különleges tárgyakon és lakberendezési kiegészítőkön át, a szépségápolási termékekig. Az üzlettel párhuzamosan éppen új otthonomat is most rendezem be – úgy tűnik, most már az enteriőr-stlylingra is rákattantam.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top