Sztárok

Istenes Bence abbahagyja a rádiózást

Sokasodó munkái miatt volt kénytelen meghozni a nehéz döntést Istenes Bence.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt csatlakozott a Music FM reggeli rádióműsorának csapatához Istenes Bence, aki most fájó szívvel ugyan, de búcsút int az Önindítónak. Október 1-jétől egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál. “Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a »későn fekvő« tévézést a »korán kelő«rádiózással összeegyeztetni” – mondta Bence, aki a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, hogy már három hónapja halogatja a döntéshozatalt, mostanra azonban kénytelen volt dönteni.

István Dani és Pordán Petra Istenes Bence nélkül folytatja Fotó: Önindító/Music fm Facebook oldal
István Dani és Pordán Petra Istenes Bence nélkül folytatja

“Azzal, hogy már nemcsak a képernyőn, de az éteren keresztül is hallatom magamat, egy óriási álmom vált valóra; és ez nem duma, hanem tényleg így van! Ugyanakkor amennyire boldog, ugyanannyira megterhelő időszak is ez, és itt nem a reggel négyórás kelésre gondolok. Egész nap topon lenni agyban, folyamatosan poénkodni, és megfelelni az elvárásoknak – ez az igazi kihívás” nyilatkozta akkor nekünk Bence, aki később a Való Világ vezetése mellett sem hanyagolta el rádiós műsorát.

Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója szerint mindig is benne volt a levegőben, hogy Bence nehezen fog tudni lavírozni a késő estig tartó tévés és hajnalban kezdődő rádiós munkája között. “Bence távozásával nyilvánvalóan egy új időszámítás kezdődik majd az Önindító életében” – tette hozzá Anikó.

Istenes Bencéről és egykori kollégájáról, jó barátjáról, István Daniról készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top