Sztárok

Hivatalos: második gyermekét várja Katalin hercegné

Új taggal bővül a királyi család, Katalin hercegné ugyanis második gyermekét várja – erősítette meg a brit uralkodói család.

Nem is indulhatna szebben a hétfő: Katalin hercegné második gyermekét várja! A királyi udvar a BBC-nek megerősítette a hírt, miszerint Vilmos herceg felesége második gyermekét hordja a szíve alatt. Az elmúlt hónapokban többször pletykáltak arról, hogy Katalin hercegné ismét terhes, ám – egészen idáig – az érintettek nem nyilatkoztak. Gratulálunk Katalinnak és Vilmosnak!

Update: A Kensington Palota egyik informátora szerint a hercegné még nincs 12 hetes terhes, ezért nem is szerették volna még nyilvánosságra hozni az örömhírt, ám miután nem tudott megjelenni férje oldalán egy hivatalos eseményen, a számtalan találgatás és pletyka miatt kénytelenek voltak idő előtt bejelenteni az újabb baba érkezését. Akárcsak előző várandóssága alatt, most is kínzó rosszullétek gyötrik, olyannyira, hogy állandó orvosi felügyeletre szorul otthonában, így Máltára tervezett első önálló hivatalos útja is veszélybe került. Katalin nem szeretné lemondani az utat, ahogy a szerdai Invictus Játékokon is szeretne részt venni, hogy szurkolhasson Harry hercegnek.

A hír hivatalos bejelentése után David Cameron brit miniszterelnök Twitter-üzenetben gratulált az ifjú szülőknek. “Örömmel gratulálok Cambridge Hercegének és Hercegnéjének. Mérhetetlen boldogsággal vettem tudomásul, hogy ismét gyermeket várnak” – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top