Sztárok

Az első fotó – Szabó Zsófi az RTL-nél

A TV2-től az RTL Klubhoz frissen átigazolt Szabó Zsófi állítólag a 2014-es X-Faktorban bizonyíthat először.

Információink szerint Istenes Bence – a korábbi hírekkel ellentétben – mégsem egyedül vezeti a 2014-es X-Faktort. Úgy tudjuk, hogy a Pelével barátságot kötő Bence nemcsak új munkatársat, de új műsorvezetőtársat is kap Szabó Zsófi személyében. A  nem mindennapi helyzetről az RTL Klub egyik dolgozójától értesült a Nők Lapja Café. “Zsófira elsősorban műsorvezetőként számít a csatorna, és úgy tudom, hogy nem is kell sokáig várni a debütálására. Azt suttogják, hogy Istenes Bence partnere lesz az X-Faktorban” – nyilatkozta lapunknak a csatorna egyik munkatársa, aki – érthető okból – neve elhallgatását kérte.

Miután megtudtuk a hírt, vetettünk egy pillantást Szabó Zsófi közösségi oldalára, ahol érdekes dologra bukkantunk. Az RTL Klub új munkatársa az egyik, minap közzétett fotóján, az X-Faktor egyik munkatársával szelfizik az éjszakában.

Természetesen megkerestük az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesüléseinket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top