Sztárok

André Agassi Schobert Norbiék új üzleti partnere

"Leszerződtetünk egy igazi világsztárt" – árulta el nekünk néhány hete egy interjúban Rubint Réka, aki férjével együtt beváltotta az ígéretét.

Csütörtökön sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb partnerét Schobert Norbi és Rubint Réka. André Agassi teniszcsillag lett Schoberték cégének arca, valamint üzleti partnere. A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a megállapodás egy év munkájának az eredménye, Agassi három évig lesz Norbiék üzlettársa. Rubint Réka a Facebook-oldalán a következőképp számolt be az eseményről:

“Drága kis FB családom! Ma délelőtt az Értéktőzsde épületében tartott sajtótájékoztatón bejelentettük annak az A-kategóriás világsztárnak a nevét, aki nemcsak nemzetközi nagykövete, de üzleti partnere is lett az Update rendszernek! Ez a személy nem más, mint Andre Agassi amerikai profi teniszező, Steffi Graf világelső teniszezőnő férje, aki világelsőként legendává vált! Pályafutása során 17 ATP Masters Series tornát nyert, többet, mint eddig bárki. Most egy új korszak kezdődik. Norbi és Agassi nekivágnak a nagyvilágnak! Velünk fogtok tartani?”

 

André Agassi Schobert Norbiék új üzleti partnere

A fitneszházaspár egyébként nagy teniszrajongó, kedvencünk a spanyol klasszis, Rafael Nadal, így nem véletlen, hogy éppen egy egykori, többszörös bajnok mellett tették le a voksukat. Schobertéknek egyébként nem kevesebb a tervük, mint a világ meghódítása, legalábbis ami az egészséges életmódot illeti. Azon túl, hogy cégükkel nemrégiben betörtek a tőzsdére, újabb országok felé terjeszkednének, mígnem világméretű céggé nem növik ki magukat. Természetesen megkerestük Rubint Rékát, aki a délután folyamán bővebben mesél a Nők Lapja Cafén az együttműködésről – hamarosan frissítjük cikkünket!

Fotó: Rubint Réka Facebook
Fotó: Rubint Réka Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top