Sztárok

Bizonyíték: még a legdögösebb szupermodell is képes kínosan részegre inni magát – galéria

<p>Bár <a href="https://nlc.hu/szabadido/20140116/kate-moss-szuletesnap-szupermodell-karrier-cindy-crawford-london-botrany-/" target="_blank">Kate Moss ismét aranykorát éli</a>, úgy tűnik, a fiatalabb trónkövetelők a szakma minden apró csínját-bínját eltanulták a nagy elődöktől. Még azt is, hogy szupernőség ide vagy oda, ha a földön fetrengsz a részegségtől, az bizony kínos.</p>

2014-ben már Naomi Campbell sem ütlegeli asszisztenseit, és Kate Moss sem tántorog merev részegen az utcákon. Ám mielőtt bárki is azt hinné, a viselkedészavaros topmodellek ideje lejárt, mindenkit megnyugtatunk: az utánpótlás erről is gondoskodik. Cara Delevingne jelenleg az egyik legkeresettebb modell, 22 évesen a Burberry egyik állandó arca, de lépkedett már szinte az összes nagy divatmárka kifutóján, és a topmodellek elitjének számító Victoria’s Secret modelljei között is helyet kapott. Azonban nemcsak tehetségében méltó elődjei hírnevére, karrierje sem mentes a botrányoktól.

Bizonyíték: még a legdöbösebb szupermodell is képes kínosan részegre inni magát - galéria

Cara, aki korábban Harry herceg exét is kiakasztotta, a GQ magazin Az Év Férfija díjátadón ivott néhány pohárkával többet a kelleténél írja a Daily Mail. A szigszalag szemöldököt ismét divatba hozó modell a tervező gurut, Jonathan Saunderst magára rántva fetrengett a földön gyönyörű, fekete csipkeruhájában. A fotósok persze nem győzték kattintgatni kameráikat, ám Cara korábbi partizási szokásait ismerve kicsi az esély arra, hogy másnap szégyenkezve a lakásába zárkózott volna. Hiába, élni tudni kell!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top