Sztárok

Már az FBI is nyomoz a sztárok nyilvánosságra került meztelen fotói ügyében

Már az FBI is bekapcsolódott abba a nyomozásba, amelyet a több mint száz sztár privát telefonját feltörő hacker után indítottak.

Hatalmas felháborodást és megrökönyödést okozott Hollywoodban, amikor több mint száz híres hölgy privát, meztelen fotója kikerült a világhálóra. A sértettek között olyan nevek szerepelnek, mint Jennifer Lawrence, Rihanna, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Lea Michele, Jenny McCarthy és még sokan mások. “Ez a magánélet vérlázító megsértése”  nyilatkozta hétfőn sajtósán keresztül Jennifer Lawrence, akiről közel 60 intim fotót töltött fel egy hacker a világhálóra.

Az ügy komolyságát bizonyítja, hogy már az FBI is nyomoz a virtuális bűnöző után írja a TMZ. Sőt, saját házon belül az Apple is nyomozásba kezdett, hogy vajon az iCloud nevű virtuális tárhelyüket hekkelték-e meg. Kirsten Dunst, aki utoljára reagált Twitter oldalán a történtekre, csak ennyit fűzött az internetre kikerült meztelen fotóihoz: köszönöm iCloud.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top