Sztárok

Angelina Jolie gyermekrajzokkal díszített fátyolban ment hozzá Brad Pitthez

Hófehér, abroncsos szaténruhában és gyermekei által díszített fátyolban állt az oltár elé Angelina Jolie.

Engem személy szerint meglepett a színésznő ruhaválasztása, valahogy kifinomultabb, kevésbé “királylányos” esküvői ruhát képzeltem neki, bár tény, előző férjéhez, Billy Bob Thorntonhoz Las Vegasban farmert és pólót viselve ment hozzá.

Íme, Angelina Jolie és Brad Pitt első esküvői fotója!

A ruhájánál pedig, amit Luigi Massi, az Atelier Versace vezető szabója készített, már csak a fátyla meglepőbb: a több méteres kiegészítőt ugyanis hat gyermekük által készített rajzok díszítették.“Luigi olyan számomra, mintha családtag lenne, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy az általa készített ruhában menjek férjhez” mondta a People magazinnak Angelina.

Íme, Angelina Jolie és Brad Pitt első esküvői fotója!

“Fontos volt számunkra, hogy az esküvőnk napja nyugodt legyen és örömteli. Különleges nap volt, amit megoszthattunk a gyermekeinkkel, és nagyon boldog nap volt a családunk számára” – mesélte Brad Pitt, és abba is beavatta az olvasókat, hogy mit viseltek a gyerekeik, és hogy ő egyik fiától volt kénytelen kölcsönkérni nyakkendőt a ceremóniára, ugyanis a nagy pakolás közepette otthon hagyta a sajátját. 

Brangelináék augusztus 23-án, Nizzában mondták ki egymásnak a boldogító igent, a nyilvánosság teljes kizárásával. Mindössze néhány tucat ember kapott meghívást az esküvőre, ahol Angelina fiai oldalán sétált az oltárhoz, apját, Jon Voightot ugyanis nem hívták meg a lagzira.

A párról készült korábbi képgalériáinkat is végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top