Sztárok

Szupercuki, friss fotók György hercegről

Pár napot Londonban töltött a cambridge-i hercegi család, ekkor készültek a legújabb fotók György hercegről, amint bébiszitterével a Kensington-parkban sétál.

Viktória királynő uralkodása idején (1837–1901) alakult ki az a hagyomány, mely szerint a királyi család augusztusban és a szeptemberben szabadságon van, ezt az időt a skóciai Balmoral birtokon töltik. Ilyenkor ritkán vállalnak közszereplést, fotózni általában akkor lehet őket, amikor vasárnaponként a birtok melletti kis templomba hajtanak istentiszteletre, illetve akkor, amikor a mindenkori brit miniszterelnök kötelezően eltölt egy hosszú hétvégét a királynő vendégeként – egyik ilyen balmorali hétvégén fogant meg Tony Blair legkisebb gyermeke, Leo.

Katalin és Vilmos ezt a családi nyaralást maguk mögött hagyva utazott vissza Londonba pár napra azért, hogy a stábjukkal megbeszéljék a szeptemberi megjelenéseik részleteit. Először szeptember 8-án részt vesznek az Oxfordi Egyetemen 21 millió fontból megépített kínai részlegének átadásán, majd pár nyilvános megjelenés után Katalin Máltára utazik egyedül, az ország függetlenségnek ötvenedik évfordulójára.

E megbeszélések alatt vitte el a Kensington-palota melletti parkba György herceget a dadája, Maria Teresa. A paparazzoképeken jól látható, amint a jól bebugyolált királyfi már magabiztosan lépked, de azért biztos, ami biztos, hiszen mégis a jövendő királyfiról van szó, dadája fogja a kezét.

Szupercuki, friss fotók György hercegről

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top