Sztárok

Súlyos betegsége után újra a régi Bódi Margó

Bódi Margó pihenés helyett munkával töltötte a nyarat.

Az énekesnő és férjura, Bódi Guszti október ötödikéig körülbelül száz műsort csinálnak végig az ország különböző pontjain. A házaspár éppen ezért nem túl sokat pihent a nyár folyamán, mindössze három napot töltött lazítással.

“Elvittük az unokákat a Velencei-tóra. Tudod, mi Gusztival sohasem nyaralunk, mindig csak telelünk. Amikor itthon beköszönt a tél, elutazunk Thaiföldre, és egészen márciusig ott vagyunk” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Bódi Margó. Mint ismeretes: az énekesnő április elején kórházba került, agyérgörcsöt állapítottak meg nála az orvosok, majd később kiderült, hogy félrekezelték, s valójában agyérinfarktusa van. Bódi Margó először a kórházban, majd szanatóriumban, végül pedig otthon lábadozott, lassan, de javult az állapota. Beszélgetésünk közben persze óhatatlanul szóba jött a kérdés, miszerint hogy szolgál jelenleg az egészsége.

“Köszönöm, szerencsére teljesen rendbe jöttem. Újra járok edzeni, aerobikozom, súlyzózom, és alakformáló órákon is gyakorta részt veszek. Az infúziós értisztító kezelést továbbra is kapom, decemberben – mielőtt kiutazunk Thaiföldre – felveszem az újabb »adagot«, és szépen végigcsinálom. Félévente kell megismételni.”

Bódiék – abszolút érthető módon – alig várják már a telelést, hiszen végre lehetőségük nyílik kipihenni az egész éves fáradalmakat. “Minden évben ugyanott szállunk meg. Sokat pihenünk, de legalább ugyanennyit sportolunk is, mindkettőnk számára fontos a mozgás. Ilyenkor persze a környező településeket is meglátogatjuk, imádunk új kultúrákat és új embereket megismerni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top