Sztárok

Művészi fotók készültek a várandós Béres Alexandráról

Béres Alexandra egy profi fotóssal örökíttette meg gömbölyödő pocakját.

A második gyermekével várandós fitneszedző a Nők Lapja Cafénak elmesélte, miért vállalkozott a különleges fotózásra. “Az első terhességemnél is készültek a mostanihoz hasonló képek, úgy gondolom, hogy ez mind az édesanya, mind pedig a gyermek számára nagy és örök emlék marad. Miután megszületett a kislányom, Panna, nagyon jó volt elővenni az elkészült fotográfiákat, és visszaemlékezni a várandósságom legszebb pillanataira” – nyilatkozta lapunknak Béres Alexandra. A fotózásnak nem volt különösebb koncepciója, Szandi csupán azt szerette volna, ha ízléses művészi fotók készülnek.

Fotó: Pongrácz Rita
Fotó: Pongrácz Rita

“Különleges és hétköznapi ruhadarabokban álltam a kamera elé, a vágyam – ahogy az előző terhességemnél, úgy most is – az volt, hogy megörökíttessem ennek az időszaknak a szépségeit. Azt gondolom, hogy ez egy nő életében különleges és szép időszak, és én kifejezetten szeretem, ahogy nő a pocim” – mosolygott Alexandra.

A képeket a szerkesztőségben természetesen mi is szemügyre vettük, és azt kell mondanunk, hogy tényleg ízléses sorozat készült, Béres Alexandra pedig csodaszép kismama. A fitneszedző végül azt is elárulta, hogy férjével még nem döntötték el, milyen nevet adnak születendő gyermeküknek. “Egyelőre még ötletelünk, ugyanis hat név is szimpatikus a számunkra. Nem sietjük el a dolgokat, az első várandósságomnál a szülés előtt két héttel döntöttük el, hogy a Panna nevet fogja kapni a kislányunk.”

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top